نخستین اعزام استاد و دانشجو به اروپا با بورسیه اراسموس پلاس
به گزارش تور ایران، سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ از اختصاص نخستین بورس اراسموس پلاس به این دانشگاه برای اعزام اساتید و دانشجویان دکتری اطلاع داد.

برای سفر به تور اروپا با بهترین کارشناسان مشورت کرده و بهترین برنامه سفر را انتخاب کنید.
سید سعید هاشمی سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران از اختصاص نخستین فاند اراسموس پلاس به این دانشگاه اطلاع داد.
هاشمی توضیح داد: نخستین فاند اراسموس پلاسی که مجموعه اتحادیه اروپا به دانشگاه علم و فرهنگ اهدا نموده است، برای هزینه های فرصت مطالعاتی است که اساتید این دانشگاه و دانشجویان دکتری این دانشگاه به کشور اتریش و دانشگاه ای ام سی (IMC) اتریش خواهند رفت.
سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ اضافه کرد: نخستین دوره را از آخر آبان ماه سال جاری با اعزام 20 نفر از اساتید و دانشجویان دکتری به کشور اتریش شروع خواهیم کرد.
به گزارش فارس، اراسموس پلاس بورسی آموزشی است که از سوی اتحادیه اروپا با هدف تبادل دانشجو بین دانشگاه های اروپایی و سایر دانشگاه های دنیا اختصاص می یابد و دانشجویان با دریافت این بورس می توانند در دانشگاه های اروپایی تحصیل نمایند.
انتهای پیغام/
منبع: خبرگزاری فارس