کم فروشی اینترنت اپراتورها اثبات نشد

به گزارش تور ایران، یک مقام مسئول در رگولاتوری با بیان اینکه قیمت هر گیگابایت اینترنت به صورت آزاد حدود 42 هزار تومان محاسبه می شود، گفت: موردی از کم فروشی و حجم خوری اینترنت از سوی اپراتورها اثبات نشده است.

کم فروشی اینترنت اپراتورها اثبات نشد

با ما همراه باشید تا با بهترین تور ویتنام با یکی از بهشت های روی زمین اشنا شوید و زیبایی های هوشی مین و هانوی را در سفر دلپذیری تجربه کنید.

پیمان قره داغی مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف کننده در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری)، درباره شکایت مشترکان از اتمام زودهنگام و پیش از موعد بسته های اینترنت و احتمال کم فروشی و تخلف از سوی اپراتورها افزود: رگولاتوری به شکل مستمر و دائمی در اقصی نقاط کشور، شرایط ارائه خدمات اپراتورها را پایش می کند و تاکنون بررسی های ما موردی از کم فروشی را نشان نداده است.

وی در توضیح نحوه مصرف اینترنت از سوی کاربران گفت: گاهی مشاهده می شود که فرد سیم کارت خود را شارژ کرده و بدون اینکه بسته ای خریداری کند، به اینترنت متصل می شود. این در حالی است که کاربر نمی داند که تعرفه اینترنت آزاد با اینترنت بسته ای که از سوی اپراتورها تعریف می شود، تفاوت فاحشی دارد.

قره داغی افزود: مطابق با مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، سقف تعرفه اینترنت برای اپراتورهای تلفن همراه در سیم کارت های دائمی حدود 42 هزار تومان به ازای هر گیگابایت اینترنت درنظر گرفته شده که این نرخ اینترنت آزاد است و کف قیمت در نظر گرفته شده نیز حدود 2900 تومان است. این درحالی است که اپراتورها در بسته های تعریف شده برای کاربران، هر یک گیگابایت اینترنت را حدود 3 هزار تا 3500 تومان محاسبه می کنند.

وی در ادامه گفت: نرخ اینترنت آزاد برای سیم کارت های اعتباری نیز تا حدود 53 هزار تومان قابل محاسبه است و قیمت کف اینترنت هم یک چهاردهم سقف تعرفه اینترنت درنظر گرفته شده است.

این مقام مسئول در رگولاتوری گفت: با وجود این اپراتورها با تعریف بسته های مختلف، تعرفه ها را کمتر از رقمی که در مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات درنظر گرفته شده، به کاربران ارائه می دهند. به این ترتیب کاربری که خط خود را شارژ می کند و اینترنت را بدون انتخاب و خرید بسته استفاده می کند باید به طور میانگین برای هر گیگابایت اینترنت حدود 42 هزار تومان بپردازد.

وی با تأکید بر اینکه آمار شکایت کاربران از کم فروشی و حجم خوری اینترنت از سوی اپراتورها، رقم قابل توجهی نیست، افزود: بخشی از شکایات مشترکان به عدم استفاده از اینترنت بسته ای و مصرف ناخواسته اینترنت آزاد مربوط می شود. اما بخشی دیگر از شکایات مشترکان در این زمینه نیز مربوط به سوءاستفاده از نام کاربری و رمز عبور مشترکان می شود که کاربر متوجه نمی شود که رمز عبور وی هک شده و دیگران از آن استفاده می کنند.

قره داغی گفت: برخی کاربران نیز اینترنت خود را به صورت هات اسپات با سایرین به اشتراک می گذارند و تصورشان این است که تنها خودشان مصرف کننده هستند. به این ترتیب با اتمام زودهنگام بسته اینترنت خود روبرو می شوند.

وی تأکید کرد اگر فردی تأکید دارد که سرویسی که دریافت کرده به همان میزان مصرف وی نبوده و بسته اش زودتر از موعد به اتمام رسیده، می تواند موضوع را از طریق تماس با اپراتور یا سامانه 195 بررسی کند.

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 2 بهمن 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 741

به "کم فروشی اینترنت اپراتورها اثبات نشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کم فروشی اینترنت اپراتورها اثبات نشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید