خبرنگاران شرایط فعالیت مراکز درمانی فارس از اول آذرماه اعلام شد

به گزارش تور ایران، شیراز- خبرنگاران- همزمان با شدت یافتن بیماری کرونا در استان فارس و اعمال محدودیت های کرونایی در کلان شهرهای ایران، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس، شرایط تعطیلی و کاهش فعالیت های برخی مراکز درمانی را از اول آذرماه گفت.

خبرنگاران شرایط فعالیت مراکز درمانی فارس از اول آذرماه اعلام شد

علی اکبری با اشاره به مصوبه ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز که نسخه ای از آن در اختیار خبرنگاران قرار گرفت، مطرح کرد: به منظور کنترل زنجیره انتقال بیماری کرونا شاهد تعطیلی و کاهش فعالیت مراکز درمانی از اول آذرماه در شیراز و شهرستان های با شرایط قرمز استان فارس خواهیم بود.

وی افزود: مراکز پوست، مو و زیبایی به مدت دو هفته تعطیل هستند و ویزیت بیماران در این مراکز توسط متخصصان پوستی که فاقد مطب مجزا هستند، تنها با کاهش 50درصدی تعداد بیماران مجاز است؛ همچنین هرگونه کاشت مو، لیزر، تزریق ژل، بوتاکس و اقدامات زیبایی ممنوع خواهد بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اظهار کرد: انجام تمام عمل های اختیاری غیرضروری و هرگونه عمل زیبایی در تمامی مراکز آموزشی درمانی، بیمارستان های دولتی، خصوصی، خیریه، عمومی غیردولتی و مراکز جراحی محدود به مدت دو هفته مجاز نیست؛ همچنین ضروری است تمامی مراکز توانبخشی نظیر فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، اورتز و پروتز، شنوایی سنجی، بینایی سنجی و عینک سازی برای کاهش خدمات و مراجعین خود حداقل به میزان 50 درصد اقدام کنند که در این زمینه ملاک محاسبه، میزان فعالیت در هفته گذشته خواهد بود؛ افزون بر این تعطیلی داوطلبانه نیز با اطلاع معاونت درمان بلامانع است.

این مقام مسوول درباره فعالیت مراکز کار تغذیه و مامایی مطرح کرد: این دفاتر نیز باید مراجعان خود را به میزان 50 درصد کاهش دهند؛ همچنینمطب های پزشکی داخلی، عفونی، ریه و اطفال باید فعال باشند؛ اما بقیه رشته ها باید به گونه ای برنامه ریزی کنند که حداقل 50 درصد از مراجعان درمقایسه با هفته قبل کاهش یابند.

اکبری اظهار کرد: مراکز تصویربرداری پزشکی خصوصا CT با رعایت پروتکل های بهداشتی فعال خواهند بود؛ در ادامه، تمام درمانگاه های شبانه روزی قسمت اورژانس فعال اند؛ اما قسمت هایی که خدمات الکتیو ارائه می دهند با کاهش 50 درصدی فعالیت ها مجاز به ادامه کار هستند.

وی درخصوص فعالیت درمانگاه ها و مطب های دندانپزشکی نیز گفت: باید به گونه ای برنامه ریزی شود که تعداد مراجعان در مقایسه با هفته گذشته به نصف برسد؛ ولی مطب های پزشکان خانواده و مراکز تحت مدیریت معاونت بهداشت نیز برابر برنامه اعلامی از طرف معاونت بهداشت باید فعال باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز رعایت اصل فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و لوازم حفاظت فردی و نوبت دهی به گونه ای که بیماران کمترین زمان حضور و تجمع را در مراکز و مطب ها داشته باشند، الزامی دانست.

بر اساس سطوح تعیین شده در اپلیکیشن ماسک، 18 شهرستان استان فارس در شرایط قرمز، 13 شهرستان در شرایط نارنجی و پنج شهرستان در شرایط زرد شیوع ویروس کرونا قرار گرفته اند.

به گزارش خبرنگار خبرنگاران، براساس سطوح تعیین شده در اپلیکیشن ماسک، 18 شهرستان فارس شامل شیراز، زرقان ، مرودشت، سپیدان، ممسنی، اقلید، آباده، ارسنجان، کوار، فیروزآباد، جهرم، خفر، قیر و کارزین، فسا، داراب، استهبان، سروستان و بیضا در شرایط قرمز شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

همچنین 13 شهرستان استان شرایط نارنجی دارند که شامل لامرد، گراش، لارستان، زرین دشت، خنج، اوز، خرامه، نی ریز، پاسارگاد، خرمبید، بختگان، کازرون و کوه چنار هستند.

پنج شهرستان استان فارس نیز در شرایط زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند که این شهرستان ها شامل بوانات، سرچهان، فراشبند، مهر و رستم هستند.

بنا به اعلام مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در شهرستان های قرمز کرونایی به مدت 2 هفته مشاغل سطح 2، 3 و 4 تعطیل می شوند و تنها یک سوم کارمندان در محل کار حضور پیدا خواهند کرد.

همچنین در شهرستان های نارنجی مشاغل سطح 3 و 4 تعطیل خواهند بود و 50 درصد کارمندان ادارات در محل کار حضور پیدا خواهند کرد. در شهرستان های زرد نیز مشاغل سطح چهار تعطیل می شوند و دو سوم کارکنان ادارات به مردم خدمات ارایه می دهند.

بر اساس اعلام مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، از روز شنبه یکم آذرماه 99 محدودیت جدید در شهرهای قرمز، نارنجی و زرد اعمال می شود.

منبع: ایرنا
انتشار: 30 آذر 1399 بروزرسانی: 30 آذر 1399 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 1473

به "خبرنگاران شرایط فعالیت مراکز درمانی فارس از اول آذرماه اعلام شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران شرایط فعالیت مراکز درمانی فارس از اول آذرماه اعلام شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید