صدای جیرجیرک ها شاید دیگر در اروپا به گوش نرسد!

به گزارش تور ایران، نخستین آنالیز جامعی که درباره جیرجیرک ها و ملخ های اروپا اجرا شده نشان می دهد بیش از یک چهارم گونه های این حشرات در معرض انقراض قرار گرفته اند.

صدای جیرجیرک ها شاید دیگر در اروپا به گوش نرسد!

با ما سفر کنید و با تور دور اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.

به گزارش خبرنگاران، این ارزیابی را بیش از 150 محقق و دانشمند محیط زیست در طول دو سال انجام داده اند.

به گفته اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت، این حشرات که به گروهی از حشرات به نام راست بالان تعلق دارند بیش از دیگر انواعی که تحت آنالیز قرار گرفتند در معرض خطر هستند.

در اروپا حدود 1000 گونه ملخ و جیرجیرک وجود دارد. در گزارش این اتحادیه آمده که اگر اکنون اقدام نکنیم شنیدن صدای جیرجیرک دیگر در این قاره اتفاق نخواهد افتاد.

راست بالان از جمله جیرجیرک، جیرجیرک شاخک دراز و ملخ در علفزارها زندگی می نمایند و منبع غذایی مهمی برای پرندگان و خزندگان هستند و از بین رفتن آنها تمام زنجیره غذایی و زیست بوم (اکوسیستم) را تحت تاثیر قرار می دهد.

علاوه بر این، محیطِ زیست این حشرات هم به دلیل گسترش صنعت گردشگری و کشاورزی بی رویه در معرض نابودی است.

بعضی گونه ها نیز به خصوص در یونان و جزایر قناری به دلیل آتش سوزی، زیستگاه خود را از دست داده و جمعیتشان رو به انقراض رفته است.

ژان کریستف وی معاون اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت می گوید: برای نجات این حشرات از خطر انقراض باید از زیستگاه های آنها بیشتر مراقبت و محافظت گردد. این کار باید با مدیریت پایدار علفزارها و مثلا با استفاده از روش های کشاورزی سنتی انجام گردد.

به گزارش بی بی سی، اکسل هاچ کرچ رییس کمیته حفاظت از بی مهرگان در این اتحادیه نیز گفت: اگر ملخ و دیگر راست بالان مثل جیرجیرک و جیرجیرک شاخک دراز از بین بروند، تنوع زیستی از بین می رود. این حشرات معیارهای خوبی برای ارزیابی تنوع زیستی در زیست بوم های باز هستند.

دانشمندان بیش از همه نگران گونه هایی هستند که فقط در محدوده خاصی زندگی می نمایند مثل ملخ جلگه کرائو که فقط در منطقه کوچکی در جنوب فرانسه به نام جلگه کرائو زندگی می نماید.

بنابر این گزارش، اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت نتیجه آنالیز خود را نگران نماینده خوانده و خواهان اجرای برنامه هایش در سراسر اروپا شده تا اطلاعات مربوط به جمعیت این حشرات به طور مرتب گردآوری و ارزیابی گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 27 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 990

به "صدای جیرجیرک ها شاید دیگر در اروپا به گوش نرسد!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صدای جیرجیرک ها شاید دیگر در اروپا به گوش نرسد!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید