چالش کرمانشاهی ها برای تهیه نان، قانون سهمیه آرد نانوایان آزادپز باید اصلاح شود

به گزارش تور ایران، رئیس اتحادیه نانوایان استان کرمانشاه گفت: برای افزایش سهمیه نانوایی های آزادپز باید قانون اصلاح شود.

چالش کرمانشاهی ها برای تهیه نان، قانون سهمیه آرد نانوایان آزادپز باید اصلاح شود

به گزارش گروه استان های خبرنگاران از کرمانشاه،علیزاده رئیس اتحادیه نانوایان استان کرمانشاه ،در پی گله مندی و سردرگمی بعضی از همشهریان در رابطه با ساعت کاری نانوایان که معمولا یک شیفت و تا ظهر ها کار می کنند، گفت :سهمیه نانوایی های آزادپز روزانه 5 تا 7 کیسه است و براساس ساعت کار هر کیسه آرد یک ساعت برای پخت زمان می برد، به همین علت بعضی از نانوایی ها با کمبود سهمیه روبرو می شوند.

او افزود: برای افزایش سهمیه نانوایی ها باید قانون اصلاح شود.

علیزاده بیان داشت: استان کرمانشاه 2 هزار و 200 خبازی فعال دارد که یک هزار و 600 خبازی یارانه دولتی می گیرند و مابقی آزادپز هستند و 14 کارخانه آرد با تکنولوژی روز هم آرد مورد نیاز استان را تأمین می کنند.

گفتنی است: مسائل نانوایی ها به این مورد ختم نمی شود، پایین بودن کیفیت نان، کمبود سهمیه آرد و وجود مسائل بهداشتی در میان ضعف نظارت از دیگر مسائلی است که در بعضی نانوایی های سطح شهر، چالش های گسترده ای را برای شهروندان برای تهیه نان خالی ایجاد کرده است.

ق

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 1989

به "چالش کرمانشاهی ها برای تهیه نان، قانون سهمیه آرد نانوایان آزادپز باید اصلاح شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چالش کرمانشاهی ها برای تهیه نان، قانون سهمیه آرد نانوایان آزادپز باید اصلاح شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید