طرز تهیه دسر مگنولیا، تجربه ای دلچسب و شیرین

به گزارش تور ایران، خبرنگارانـ دسر ها پای ثابت مهمانی ها و یکی از اصلی ترین منو های خوشمزه رستوران ها هستند. دسر ها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن ها به هضم بهتر غذا یاری می نماید. دسر مگنولیا یکی از انواع خوشمزه و محبوب دسرهاست که شیر، آرد، نشاسته و تخم مرغ از مواد اصلی تشکیل دهنده این دسر به تعداد می فرایند.

طرز تهیه دسر مگنولیا، تجربه ای دلچسب و شیرین

به گزارش خبرنگاران، دسر مگنولیا به علت داشتن خامه، گردو، کره و بیسکوییت از نظر غذایی بسیار کامل و مغذی است و به همین علت توصیه می گردد که این دسر را بعد از خوردن غذا های چرب و سنگین مصرف نکنید. دسر مگنولیا یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشن هاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر مگنولیا دو رنگ همراه با همه نکات و فوت و فن های مربوط به آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر مگنولیا

شیر: 4 لیوان

آرد سفید گندم: 2 قاشق غذاخوری

نشاسته گل: 4 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 1 لیوان

کره گیاهی: 3 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: 200 گرم

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

نمک: نوک قاشق چای خوری

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

بیسکوییت پتی پور: 1 بسته

موز: 1 عدد

مغز گردو خرد شده: نصف لیوان

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به نشاسته

نشاسته حاوی فیبر، گندم، کلسیم و ویتامین بی است که در عین حال بسیار کم کالری است. نشاسته در بدن به قند تبدیل می گردد و به همین علت برای تأمین انرژی مناسب است. نشاسته برای تنظیم قند خون، تقویت معده، و بهبود سرفه و گرفتگی صدا بسیار موثر است. منبع اصلی نشاسته گندم، ذرت و سیب زمینی است. در تهیه نشاسته گل ابتدا دانه گندم را در آب خیس می نمایند تا دانه ها حجیم شوند. بعد برای شکستن پوسته بیرونی آن ها را آبکشی می نمایند تا جوانه به دست بیاید و در یک فرایند جداسازی نشاسته گل را از جوانه آن جدا می نمایند. نشاسته گل به صورت پودر، شربت و حجیم در بازار موجود است که برای تهیه دسر مگنولیا نوع حجیم آن کاربرد دارد.

نکات مربوط به کره

کره حاوی مقدار زیادی کلسیم، اسید های چرب امگا 3 و 6 و ویتامین های آ، دی، ای، کا و بعلاوه دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند منگنز، کروم، ید، روی، مس و سلنیوم است. در دسر ها برای لطیف تر شدن و دلپذیرتر شدن طعم دسر بهتر است مقداری کره به آن اضافه کنیم؛ اما این نکته را در نظر داشته باشید که استفاده از کره در این دسر به مقدار چربی شیری که به کار برده اید، بستگی دارد. اگر شیر شما محلی است و آن را از لبنیاتی های سنتی به صورت کیلویی تهیه نموده اید، به مقدار کافی چربی دارد و دیگر نیازی به اضافه کردن کره نیست. اگر شیر شما پاستوریزه و کم چرب است، توصیه می گردد در این صورت حتماً کره را اضافه کنید.

طرز تهیه دسر مگنولیا

ابتدا نشاسته را توی یک قابلمه گود بریزید و نیم لیوان شیر به آن اضافه کنید. صبر کنید تا نشاسته کاملا در شیر حل گردد و گلوله نباشد. سپس آرد را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا آرد هم در شیر و نشاسته حل گردد. حالا شکر، نمک، زرده تخم مرغ و بقیه شیر را توی قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. قابلمه را روی شعله میانه اجاق گاز بگذارید و هم زمان مایه را هم بزنید. توجه داشته باشید که هرگز نباید از هم زدن این دسر دست بکشید. درست کردن دسر مگنولیا کمی صبر و حوصله می خواهد؛ زیرا فرآیند هم زدن و جوش آمدن مایه دسر حدود 45 دقیقه زمان می برد. شما باید مایه دسر را تا زمانی که ریز ریز آغاز به جوشیدن کند، با شعله میانه رو به کم مدام هم بزنید.

زمانی که مایه دسر جوش آمد و به غلظت فرنی رسید، شعله اجاق را خاموش کنید. در این مرحله کره و وانیل را توی قابلمه بریزید و هم بزنید و بعد از اینکه دسر کمی از حرارت افتاد، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. در یک ظرف جدا بیسکوییت پتی پور را خرد و موز را حلقه حلقه کنید. ظرفی را که برای سرو دسر انتخاب نموده اید، روی میز بگذارید و یک لایه از بیسکوییت پتی پور خرد شده را کف ظرف بریزید. مایه دسر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کنید. حالا یک ملاقه از مایه سفید را روی بیسکوییت ها بریزید و خوب پخش کنید.

یک ردیف موز حلقه شده روی آن بچینید و کمی مغز گردوی خرد شده روی حلقه های موز بپاشید؛ سپس یک ملاقه از مایع کاکائویی را روی موز ها و گردو ها بریزید. برای ردیف بعدی دوباره یک لایه بیسکوییت پتی پور بریزید و با یک لایه از مایه سفید دسر روی بیسکوییت ها را بپوشانید. دوباره موز و گردو و لایه کاکائویی را بریزید. این کار را تا زمانی که مایه دسر تمام گردد، ادامه بدهید. سطح رویی دسر مگنولیا بهتر است سفید باشد. در مرحله آخر دسر را توی یخچال بگذارید و حدود 5 تا 6 ساعت زمان بدهید تا دسر کاملا سرد گردد و جا بیافتد. می توانید روی دسر را با پوره بیسکوییت، حلقه های موز یا برش های توت فرنگی، خامه و سس شکلات تزیین کنید. نوش جان

منبع: فرارو
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 1984

به "طرز تهیه دسر مگنولیا، تجربه ای دلچسب و شیرین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر مگنولیا، تجربه ای دلچسب و شیرین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید