طرز تهیه مربای قارچ؛ مربایی خاص و متفاوت

به گزارش تور ایران، خبرنگاران | سرویس آشپزی - مربای قارچ، مربای پوست هندوانه، مربای چغندر و مربای پوست پرتقال از جمله مرباهای بی نظیر و متفاوتی هستند که طعم خاصی داشته و علاوه بر آن هواداران زیادی دارند. اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که تمایل دارید انواع طعم های خاص را تجربه کنید، مربای خوشمزه قارچ گزینه مناسبی برای شماست. تهیه این مربا شاید از نظر خیلی از افراد عجیب به نظر برسد، ولی می توان گفت این مربا جز پرخاصیت ترین و خاص ترین نوع مرباست که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست. در این مطلب با طرز تهیه مربای متفاوت قارچ با ما همراه باشید.

طرز تهیه مربای قارچ؛ مربایی خاص و متفاوت

مربای قارچ

مواد لازم
قارچ500 گرم
شکر750 گرم
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری سرپر
پودر هل سبز1 قاشق مرباخوری
آبلیمو1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

  1. قارچ ها را به خوبی بشویید و سپس به مدت نیم ساعت آن ها را در آب نمک رقیق قرار دهید تا سطح آن ها کاملا تمیز گردد.
  2. بعد از گذشت نیم ساعت، آن ها را از آب نمک خارج نموده و مجددا بشویید.
  3. یک قابلمه عظیم و مناسب در نظر بگیرید؛ مقداری آب درون قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
  4. قارچ ها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 8 دقیقه در آب بجوشند.
  5. بعد از گذشت این زمان، قارچ ها را آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
  6. در قابلمه ای تمیز، لابه لای قارچ ها، مقداری شکر بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا قارچ کمی آب بیاندازد.
  7. بعد از گذشت این زمان، قابلمه را روی حرارت با شعله ملایم قرار دهید تا مربای شما به قوام برسد.
  8. در مرحله آخر، پودر هل و دم نموده زعفران را به مواد اضافه کنید و پس از گذشت یک دقیقه، آبلیمو را نیز اضافه کنید.
  9. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که مربای شما کاملا خنک گردد.
  10. بعد از خنک شدن، مربا را در یک ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان…

نکات مهم

1. برای داشتن مربای خوشرنگ و شفاف، از قارچ های سفت و تازه بهره ببرید.

2. به جای پودر هل سبز، می توانید از 5 دانه هل سبز بهره ببرید.

3. در صورت تمایل، می توانید هنگام اضافه کردن زعفران و هل، دو تا سه قاشق گلاب نیز اضافه کنید.

آیا مربای قارچ خوشمزه است؟

پسندیدن طعم و مزه این مربا کاملا سلیقه ای است؛ اما طبق تجربه و نظرات مطرح شده، این مربا دارای طعمی خوشمزه و خاص است. طبق نظر این افراد، برای تهیه این نوع مربا بهتر است به جای استفاده از قارچ سیاه، از قارچ صدفی یا قارچ دکمه ای بهره ببرید، تا طعم مربای شما لذیذتر گردد و حتی ظاهر بهتری داشته باشد.

بیشتر بدانید: طرز تهیه کنسرو قارچ خانگی به روشی ساده و خوشمزه

کلام آخر

در این مطلب طرز تهیه مربای قارچ ارائه شد؛ با استفاده از این روش، می توانید یک مربای خوشمزه و پر خاصیت در منزل تهیه کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید. همچنین به شما پیشنهاد می کنیم، اگر به طعم قارچ علاقه دارید، مطالب ترشی قارچ مخلوط با زیتون و ذرت و طرز تهیه کنسرو قارچ خانگی را نیز در خبرنگاران ببینید.

لطفا نظرات و تجربیات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 22 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 22 اردیبهشت 1400 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 1747

به "طرز تهیه مربای قارچ؛ مربایی خاص و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای قارچ؛ مربایی خاص و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید