کوکو ماهی و پیازچه، غذایی لذیذ که هوش از سرتان می برد!
به گزارش تور ایران، برای طبخ این کوکوی مقوی و خوش طعم میتوانید از انواع ماهی قزل آلا و کیلکا و شور و جنوبی هم بهره ببرید.
کوکو ماهی و پیازچه یک غذای بسیار لذیذ و خوشمره است که شما می توانید آن را درست کرده و حتی در مهمانی های خود از آن بهره ببرید.
مواد لازم:
- سیب زمینی آبپز بزرگ 4 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- فلفل دلمه رنگی نگینی شده 1 عدد
- پیازچه خرد شده 2 عدد
- سیر رنده شده 2 حبه
- قوطی کنسرو تن ماهی 1 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه کمی
طرز تهیه:
تن ماهی را درون آب جوش قرار داده و اجازه دهید تا کنسرو تن ماهی برای مدت زمان 10 الی 15 دقیقه درون آب بجوشد.
روغن تن ماهی را جدا کنید و فیله های ماهی را خارج کرده و بوسیله گوشتکوب له نمایید.
سیب زمینی ها را بصورت آب پز آماده کنید، پس از پخته شدن و سرد شدن پوست سیب زمینی را گرفته و آن ها را رنده کنید.
سیب زمینی های رنده شده را با تن ماهی مخلوط کنید.
فلفل دلمه ای و پیازچه و سیر و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید با دست با هم ترکیب کنید تا حسابی ادویه بخورد.
سیب زمینی و تن ماهی برود. تخم مرغ را اضافه کنید تا مایه کوکو خانگی شما آماده گردد.
برای 20 دقیقه مواد را استراحت دهید تا جا افتاده گردد.
سپس تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد از مایه کوکو برداشته با دست حالت دهید درون تابه ریخته و تفت دهید دو طرف کوکو رژیمی را سرخ کنید.
منبع: وقت صبح
منبع: فرارو