ساندویچ پنیر کبابی برای ناهار
به گزارش تور ایران، این ساندویچ پنیر کبابی بسیار سریع حاضر می گردد و علاوه بر ناهار به عنوان میان وعده و اسنک نیز می توانید آن را میل کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- ¼ پیمانه سس مایونز
- دو پیمانه برگ اسفناج
- یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل
- 8 عدد نان تست
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 110 گرم پنیر بز، نرم شده
- یک عدد کدوسبز کوچک
- یک گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه
- در مخلوط کن سس مایونز، یک پیمانه برگ های اسفناج، سیر و نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- یک طرف نان ها را روغن زیتون بزنید. روی نان ها پنیر بگذارید، یک لایه کدو، گوجه فرنگی و اسفناج را روی نان ها بگذارید. روی آنها مایونز بریزید و یک لایه دیگر نان قرار دهید.
- ساندویچ ها را در تابه گرم به مدت 6 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 369
- چربی: 22 گرم
- کلسترول: 15 میلی گرم
- کربوهیدرات: 32 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 10 گرم
- سدیم: 636 میلی گرم
- پتاسیم: 249 میلی گرم
- کلسیم: 101 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: iraniro.ir
شناسه مطلب: 2263
به "ساندویچ پنیر کبابی برای ناهار" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "ساندویچ پنیر کبابی برای ناهار"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید