ساندویچ پنیر کبابی برای ناهار

به گزارش تور ایران، این ساندویچ پنیر کبابی بسیار سریع حاضر می گردد و علاوه بر ناهار به عنوان میان وعده و اسنک نیز می توانید آن را میل کنید.

ساندویچ پنیر کبابی برای ناهار
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • ¼ پیمانه سس مایونز
  • دو پیمانه برگ اسفناج
  • یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • 8 عدد نان تست
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 110 گرم پنیر بز، نرم شده
  • یک عدد کدوسبز کوچک
  • یک گوجه فرنگی خرد شده

طرز تهیه

  1. در مخلوط کن سس مایونز، یک پیمانه برگ های اسفناج، سیر و نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. یک طرف نان ها را روغن زیتون بزنید. روی نان ها پنیر بگذارید، یک لایه کدو، گوجه فرنگی و اسفناج را روی نان ها بگذارید. روی آنها مایونز بریزید و یک لایه دیگر نان قرار دهید.
  3. ساندویچ ها را در تابه گرم به مدت 6 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 369
  • چربی: 22 گرم
  • کلسترول: 15 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 32 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 10 گرم
  • سدیم: 636 میلی گرم
  • پتاسیم: 249 میلی گرم
  • کلسیم: 101 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 2263

به "ساندویچ پنیر کبابی برای ناهار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساندویچ پنیر کبابی برای ناهار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید