سرو تخم مرغ هزار ساله در شانگهای چین
به گزارش تور ایران، شاید شنیدن نام تخم مرغ هزار ساله کمی عجیب به نظر برسد، اما در چین غذایی با این مضمون سرو می گردد که هواداران بسیاری هم دارد.
با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.
یکی از غذاهای مخصوص یکی از ملیت های چین، تخم مرغ هزار ساله است که به آن پیدان می گویند. این تخم مرغ، به خاطر اینکه چندین ماه در خاک مدفون شده، زرده اش به رنگ سیاه و سفیده اش به رنگ قهوه ای درآمده و کمی طعم شوری به خود گرفته است. به غیر از بوی آمونیاک و بافتش که مثل لاستیک است، طعم اش بد نیست.
در راستا پیاده روی که کاروان های قدیمی در جاده ابریشم را از شرق به غرب در حدود 2000 سال پیش متصل می نماید، رستوران ها و غذاهای خیابانی زیادی وجود دارد. در چین همین غذاهای خیابانی هم خود ماجراجویی دارد. در راستا جاده ابریشم یکی از به معتبرترین رستوران ها که غذاهای غیر عادی سرو می نمایند، وجود دارد. غذای مخصوص شانگهای خرچنگ دریایی است که در روغن زیاد سرخ می گردد و در چین با نام Xiaolongxia (این خرچنگ تقدیم به من و تو) شهرت دارد. در این رستوان مرغ سرخ شده، کبوتر سرخ شده و قورباغه هم سرو می گردد و به نظر می رسد چینی ها هر موجود چهارپایی را می خورند. اگر فکر می کنید باگفتن اینکه گوشت نمی خورید، می توانید از شر غذاهای عجیب و غریب چین خلاص شوید، باید بگویم که کاملا در اشتباه هستید.
گاهی ممکن است به این موضوع فکر کنیم که این امعاء و احشاء که چینی ها می خورند، واقعا از نظر طعم نامتعارف هستند. اما به این موضوع توجه داشته باشید که سرآشپزهای چینی نسبت به غربی ها قدیمی تر و با سابقه تر هستند، هر غذایی که امروزه در غرب مد شده، سال ها پیش در چین طبخ می شده است، مثلا سیرابی بوفالو. برای چینی ها تجربه غذاها و طعم های عجیب و غریب، نوعی تفریح است، در صورتی که ممکن است برای ما عذاب آور باشد.
بسیاری معتقدند که قسمت های خاص بدن حیوان، فواید خاصی دارد. مثلا پای قورباغه به انسان انرژی و نیرو می دهد. مغز میمون باعث حس آرامش روح و سر می گردد و خوردن قسمت های خاصی از گوشت گاو، الاغ یا اسب هر کدام ویژگی منحصر به فردی دارند. اما باید بدانید که هیچ دلیل و مدرک علمی این ادعاها را تایید نمی نماید، و حتی عادت به خوردن مغز میمون چندان توصیه نشده است.
منبع: کجارو / edition.cnn.com