طرز تهیه سس بشامل بدون شیر

به گزارش تور ایران، سس بشامل یا سس سفید که اصالتی فرانسوی دارد، یکی از محبوب ترین سس ها در آشپزی است. اگرچه آرد و شیر مواد اصلی تشکیل دهنده این سس هستند، اما می توانید خامه را جایگزین شیر نموده و سس بشامل بدون شیر تهیه کنید.

طرز تهیه سس بشامل بدون شیر

خبرنگاران | سرویس آشپزی - همانطور که می دانید، سس بشامل یا سس سفید از آرد سفید و شیر تهیه می شود، اما روش دیگری نیز برای تهیه این سس وجود دارد. سس بشامل بدون شیر نیز قابل تهیه است، برای این منظور شیر را با خامه جایگزین کنید. سس ها نقش مهمی در خوش رنگ و طعم کردن غذا ها دارند، از اینرو هنگام آشپزی باید به آن ها توجه بسیاری کرد. اگر از چاشنی ها یا سس هایی خوشمزه و مناسب برای هر غذایی بهره ببرید، می توانید طعمی بی نظیر و شگفت انگیز را خلق کنید.

طرز تهیه سس بشامل بدون شیر با خامه

به منظور تهیه این سس به 10 دقیقه زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر مشاهده می کنید، زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
آرد2 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
خامهیک پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. کره را ذوب کنید.
  2. آرد را به آن اضافه و تفت دهید تا بومی خامی آرد گرفته شود.
  3. سپس نمک و فلفل را اضافه نمایید.
  4. اکنون آرد و کره را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و بهم بزنید.

چند نکته:

  • توجه داشته باشید که آرد نباید تیره شود و بسوزد.
  • هیچگاه وقتی سس روی شعله اجاق گاز است به آن خامه اضافه نکنید، زیرا خامه بریده می شود. خامه ای که بریده شود، فاسده بوده و قابل خوردن نیست.

این سس به دلیل وجود خامه مانند سس سفید اصلی کاربردی نیست، زیرا خامه نباید زیاد حرارت ببیند. به همین دلیل در ادامه طرز تهیه سس سفید اصلی توضیح داده می شود.

طرز تهیه سس بشامل با شیر

به منظور تهیه دو پیمانه سس سفید، به 20 الی 30 دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.

مواد لازم
کره100 گرم
آرد سفید4 قاشق سوپخوری سرخالی
شیر4 دسی لیتر
پیاز رنده شده نرم2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

روش تهیه:

  1. کره را در یک ماهیتابه ذوب کنید.
  2. سپس پیاز رنده شده را اضافه نمایید.
  3. زمانی که پیازها اندکی طلایی شدند، آرد را اضافه نموده و مرتب بهم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود.
  4. سپس حرارت را کاهش دهید و شیر را به تدریج اضافه کنید. زمانی که شیر را اضافه می کنید، باید دائما سس را بهم بزنید تا آرد گلوله نشود.
  5. آنقدر بهم بزنید تا سس به جوش آمده و اندکی غلیظ شود.

سس سفید آماده شده است. گاهی برای خوشمزه تر شدن سس، یک لیوان آب گوشت یا مرغ بدون چربی نیز برای تهیه آن استفاده می شود. به این ترتیب که پس از اضافه کردن شیر، یک لیوان آب گوشت یا مرغ نیز اضافه کنید، باقی مراحل همانند قبل است. فقط در این صورت باید 5 قاشق سوپخوری سرخالی آرد اضافه کنید.

سس سفید کاربرد های فراوانی برای تهیه غذا از جمله لازانیا و پاستا دارد. اگر طعم شیر را در این سس دوست ندارید، همانطور که مطالعه کردید می توانید سس بشامل بدون شیر نیز تهیه کنید. البته این نکته را در ذهن داشته باشید که سس سفیدی که با استفاده از خامه تهیه می شود، نباید در غذا هایی مانند لازانیا استفاده شود، زیرا لازانیا مدت زمانی حدود 40 دقیقه باید در فر باشد تا آماده شود، اما اگر خامه این مدت حرارت ببیند، فاسد خواهد شد.

منبع: ستاره
انتشار: 15 اسفند 1399 بروزرسانی: 15 اسفند 1399 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 1615

به "طرز تهیه سس بشامل بدون شیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس بشامل بدون شیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید