طرز تهیه لازانیا گیاهی خوشمزه و رژیمی
به گزارش تور ایران، حتی اگر هوادار پروپاقرص لازانیا باشید، در کمتر رستورانی می توانید یک لازانیای بدون گوشت را پیدا کنید. شاید به همین علت است که وگان ها و گیاهخوارها، ترجیح می دهند غذاهایی مثل لازانیا را در خانه درست نمایند. اگر گوشت در رژیم غذایی شما جایی ندارد، یا اینکه می خواهید این وعده غذایی را گیاهی بگذرانید، در ادامه این مطلب با ما باشید. لازانیا گیاهی ساده و رژیمی است و برای گیاهخوارها یک انتخاب عالی به شمار میرود.
مواد لازم برای تهیه لازانیای گیاهی
- پیاز سه عدد
- سیر سه حبه
- کرفس 4-5 دسته
- قارچ به میزان لازم
- کدو سه عدد
- بادمجان سه عدد
- فلفل دلمه ای دو عدد
- اسفناج یا جعفری به میزان لازم
- خامه صبحانه 200 گرم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
- آویشن به میزان لازم
- لازانیای پیش پخت ورقه ای یک بسته
طرز تهیه لازانیا گیاهی
مرحله اول
ابتدا روغن را در ماهیتابه داغ می کنیم و پیاز را به صورت ریز (نگینی) خرد و می کنیم و با نمک و ادویه تفت می دهیم.
مرحله دوم
سیر و فلفل دلمه ای را هم به همان صورت خرد می کنیم و تفت می دهیم. بعد از آن هم وقت اضافه و سرخ کردن کرفس است.
مرحله سوم
کدو و بادمجان ها را هم نگینی خرد کنید و با سایر مواد در ماهیتابه سرخ کنید.
به مواد سرخ شده اسفناج یا جعفری خرد شده را اضافه کنید.
مرحله چهارم
قارچ های خرد شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه و باهم تفت دهید.
مرحله پنجم
کمی آویشن به مواد داخل ماهیتابه بزنید و خوب همه مواد را باهم سرخ کنید.
مرحله ششم
وقتی همه مواد داخل ماهیتابه خوب نرم و سرخ شدند خامه را داخل ماهیتابه بریزید و خوب هم بزنید.
مرحله هفتم
در همین حین که مشغول آماده سازی مواد هستید، ورقه های لازانیا را داخل آب جوش به همراه کمی روغن و نمک به مدت 20 دقیقه بجوشانید. در این مرحله باید هواستان باشد که ورقه های لازانیا له نگردد.
مرحله هشتم
وقتی هم مواد داخل ماهیتابه خوب پخته شد هم ورقه های لازانیا کمی نرم شد یک ظرف نچسب آماده کنید و کف آن را کمی چرب کنید.
مواد لازانیا را کف ظرف بریزید و یک لایه ورقه لازانیا روی آن بگذارید. این کار را تاجایی ادامه دهید که مواد و ورقه ها تمام گردد اما توجه داشته باشید که لایه رویی لازانیا را نباید ورقه لازانیا بگذارید در عوض روی آن پنیر پیتزا بریزید.
مرحله نهم
حالا ظرف لازانیای نیم پز را داخل فر یا مایکروفر غذاپز خود قرار دهید و دما و زمان آن را با دستگاهتان چک کنید ولی معمولا بین 45 تا 50 دقیقه زمان می برد تا لازانیا آماده گردد.
حالا در فر را باز کنید و از بوی خوشی که در آشپزخانه تان پیچیده لذت ببرید.
فوت و فن کوزه گری:
- ترتیب سرخ کردن مواد باید از خوراکی های سفت تر و دیرپزتر آغاز گردد.
- بهتر است همه مواد به صورت نگینی خرد شوند؛ اما اگر دوست داشته باشید که لازانیایتان نرم گردد، می توانید پس از مرحله نهم که تمام مواد ماهیتابه با خامه تفت داده شد آن را داخل میکسر بریزید. در آن صورت مواد لازانیا کمی شکل نرم می گردد و می توانید لابلای ورقه ها بریزید.