طرز تهیه مربای توت فرنگی فوری خوشمزه و فوق آسان
به گزارش تور ایران، درست کردن مربای توت فرنگی در منزل به آسانی شمارش یک، دو و سه است. فقط کافی است مواد لازم را تهیه نموده با هم مخلوط کنید و روی گاز بگذارید. این مربای خوشمزه می تواند یک صبحانه یا میان وعده عالی برای شما باشد. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر را برای افرادی که در پی کاهش مصرف شکر هستند آموزش داده بودیم و در ادامه طرز تهیه مربای توت فرنگی فوری را برایتان آماده کرد ه ایم.
مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی فوری
- توت فرنگی 250 گرم
- شکر نصف فنجان
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای توت فرنگی فوری
1. آماده کردن توت فرنگی ها
اولین مرحله از طرز تهیه مربای توت فرنگی فوری این است که توت فرنگی ها را خوب بشویید و خشک کنید و سپس در غذاساز بریزید تا درشت خرد شوند. (البته می توانید آن را با دست هم خرد کنید.) طرز تهیه مربای توت فرنگی خرد شده را می توانید در کتاب کاله با جزییات بخوانید.
2. تهیه مربای فوری
اکنون زمان آن رسیده که توت فرنگی های خرد شده را در قابلمه مناسب بریزید و شکر و آب لیمو را به آن ها اضافه کنید و کمی هم بزنید و اجازه دهید توت فرنگی ها روی حرارت میانه به بالا به مدت 10 دقیقه بپزند. فقط مرتب مواد را هم بزنید تا مربا غلیظ گردد و روی آن حباب بپوشاند. در نهایت به همین سرعت مربای توت فرنگی شما آماده است. کافی است مربا را به شیشه مد نظرتان منتقل کنید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک گردد. این مربای خوشمزه و فوری را می توانید به مدت 10 روز در یخچال نگهداری و مصرف کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه مربای توت فرنگی
تهیه و پخت مربایت توت فرنگی درست مثل طرز تهیه انواع مربای دیگر کار ساده ای است فقط کافی است دست به کار شوید و نکات و فوت وفن های تهیه آن را هم رعایت کنید.
خوش رنگ شدن مربای توت فرنگی
برای این که مربای توت فرنگی شما رنگ روشنی داشته باشد بهتر است از ظروف مسی بهره ببرید.
استفاده از شکر در تهیه مربای توت فرنگی
برای تهیه مربا می توانید هم از شکر سفید و هم شکر قهوه ای بهره ببرید حتی می توانید عسل را جایگزین کنید. البته اگر طعم ترش و ملس مربا را دوست دارید، می توانید اندازه شکر را کمی کم کنید.
استفاده از آبلیمو برای تهیه مربا
استفاده از آبلیمو در مرباها چه مربای توت فرنگی باشد چه هر مربای دیگری هم یاری می نماید مربا غلیظ تر گردد و همچنینی از رشد باکتری ها و در نهایت کپک زدن و خراب شدن مربا جلوگیری می نماید.
انواع روش های استفاده از توت فرنگی
یکی از روش های مجذوب کننده تهیه مربای توت فرنگی این است که برای افزایش طعم آن در آن وانیل هم بهره ببرید. طرز تهیه مربای توت فرنگی با وانیل را با جزییات در کتاب کاله بخوانید.
اما در کنار تهیه مربا می توانید از با توت فرنگی سس، اسموتی و مارمالاد هم تهیه کنید.
- طرز تهیه اسموتی پروتئینی موز و توت فرنگی
- طرز تهیه سس توت فرنگی برای استفاده همراه بستنی و وافل
- طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی