طرز تهیه پای هلوی خوشمزه
به گزارش تور ایران، در گزارش زیر طرز تهیه پای هلو را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش قبل از تهیه پای هلوی خوشمزه ابتدا با بعضی خواص این میوه خوشمزه تابستانی آشنا شوید مخصوصا در این شرایط کرونایی که حسابی برای همه ضروری است. هلو یک میوه فوق العاده مفید برای سلامت و زیبایی پوست است و می تواند یک لاغر نماینده هم باشد. روده ها و دستگاه گوارش هم با مصرف هلو به نوعی پاک سازی می شوند. هلو برای بازگرداندن آرامش ذهن و درمان بی قرار بودن مفید است. هلو سرشار از ویتامین C است که به عملکرد طبیعی بدن و حفظ یک سیستم ایمنی سالم یاری می نماید. روی و ویتامین C به مبارزه با عفونت و کاهش شیوع بیماری هایی مانند سرماخوردگی، مالاریا، ذات الریه و اسهال یاری می نمایند.
آرد - دو و نیم پیمانه
تخم مرغ - سه عدد
شکر - یک پیمانه
ماست - یک پیمانه
روغن مایع - یک سوم پیمانه
کره - 100 گرم
بیکینگ پودر - یک قاشق غذاخوری
وانیل - یک چهارم قاشق چای خوری
هلو - یک تا دو عدد
1. مدتی قبل از آغاز کار، موادی را که داخل یخچال هستند بیرون بیاورید تا با محیط هم دما شوند.
2. فر را روشن کنید و درجه آن را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد.
3. قالب ها را آماده کنید.
4. آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.
5. شکر و کره نرم شده و روغن مایع را حدود 5 دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا رنگ روشن پیدا کند و کشدار گردد.
6. تخم مرغ ها را تک تک به مواد بیفزایید، هر کدام شان را 30 ثانیه هم بزنید.
7. همراه با آخرین تخم مرغ وانیل را نیز اضافه کنید.
8. ماست را اضافه و همزن را خاموش کنید.
9. مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک آن ها را آرام هم بزنید.
10. این خمیر را در قالب ها بریزید. (برای این که مواد هنگامی که در فر هستند سر ریز نشوند بهتر است قالب ها را تا دو سوم پر کنید.)
11. هلو را با پوست اسلایس نازک کنید و روی خمیر یک تا دو اسلایس بگذارید.
12. سینی که قالب ها را در آن قرار دادید در فر قرار دهید و بگذارید 30 دقیقه در آن بماند.
13. بعد از طی این مدت، سینی را از فر خارج کنید و پس از این که خنک شد روی آن پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.
منبع: خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان