طرز تهیه کیک تولد در خانه
به گزارش تور ایران، در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه کیک تولد را به شما آموزش دهیم.
جهت دریافت خدمات آلاچیق پشت بامی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات طراحی و اجرای آلاچیق های مختلف را به ما بسپارید.
به گزارش ، پخت کیک تولد برای اعضای خانواده یکی از لذت بخش ترین اقدامات است. در ادامه به آموزش یکی دیگر از کیک های تولد می پردازیم.
آرد (الک کنید): 3 پیمانه
شکر: 3 پیمانه
پودر شکلات: 0/5 پیمانه
نشاسته ذرت: 0/5 پیمانه
آب گرم: 1/5 پیمانه
شیر: 1/5 پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
وانیل: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
روغن گیاهی: 0/5 پیمانه
سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 4 عدد
رنگ مجاز خوراکی قرمز: 1 قاشق غذاخوری
برای خامه بین کیک
پنیر خامه ای: 700 گرم
کره: 100 گرم
شکر: 2 پیمونه
رنگ مجاز خوراکی: 1 قطره
1. پیمانه ها برای اندازه گیری ثابت باشد، مثلاً از یک فنجان بهره ببرید.
2. بعد از اینکه کیک رو ریختید تو قالب باید بزارید داخل فر با دمای 180 درجه.
3. زمانی آماده شده که اگه یک خلال دندان کردید تو کیک چیزی بهش نچسبد.
4. عجله نکنید، صبر کنید تا کیک حسابی خنک گردد بعد برش بدید و خامه رو بزنید.
طرز تهیهآرد، بیکینگ پودر، نمک، شکر، پودر شکلات، نشاسته ذرت، آب گرم، شیر، وانیل، روغن گیاهی سرکه سفید و تخم مرغ را در یک مخلوط نموده و در قالب که کف آن از قبل چرب شده اضافه کنید. در ظرف دیگر نیز کره، رنگ های مجازی و خامه را هم زده و بعد از خنک شدن کیک به آن اضافه کنید.
منبع: میزان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان