مقایسه 5 لوبیای پرمصرف
به گزارش تور ایران، این لوبیا یکی از قدیمی ترین انواع لوبیاهاست که بسیاری از مردم جهان آن را به صورت پخته یا همراه با برنج در شب سال نوی خود می خورند و اعتقاد دارند که خوردن لوبیا چشم بلبلی در شب سال نو می تواند برای آنها شانس و خوشبختی
لوبیا چشم بلبلی
این لوبیا یکی از قدیمی ترین انواع لوبیاهاست که بسیاری از مردم جهان آن را به صورت پخته یا همراه با برنج در شب سال نوی خود می خورند و اعتقاد دارند که خوردن لوبیا چشم بلبلی در شب سال نو می تواند برای آنها شانس و خوشبختی بیاورد! معمولا محصول لوبیا چشم بلبلی در معرض آفت ها و حشره ها و بیماری ها قرار نمی گیرد و به همین دلیل از شر سم پاشی و ترکیب های آفت کش در امان می ماند و از این نظر می تواند گزینه مناسب و سالمی برای تهیه غذاهای شما باشد. این نوع لوبیا بیشتر در کشورهای آسیایی کشت می گردد و از قرن 17 به بعد، کشت آن در منطقه ها جنوبی قاره آمریکا هم شروع شد. ضمناً لوبیای چشم بلبلی بیشترین میزان پروتئین را در میان گروه لوبیاها دارد.لوبیاچیتی
لوبیا چیتی که به آن لوبیای رومی هم می گویند، یکی از محبوب ترین لوبیاها در بین ایتالیایی ها، پرتغالی ها و ترکیه ای هاست. خیلی ها معتقدند که طعم این لوبیا نسبت به لوبیای سفید و حتی قرمز بهتر است و با خوردن آن کمتر دچار نفخ می شوند اما هنوز شواهدی که نشان بدهند کدا م یک از انواع لوبیاها نفاخ تر هستند به دست نیامده است. آمینواسید فراوان موجود در لوبیاچیتی آن را به یک منبع خوب و عالی برای دریافت پروتئین و جایگزین مناسبی برای انواع گوشت ها تبدیل نموده است. بنابراین، شما می توانید گاهی هم از این نوع لوبیا به جای گوشت در برنامه غذایی تان یاری بگیرید! یادتان باشد که لوبیای چیتی از نظر میزان فیبر بر سایر لوبیاها رجحان دارد.لوبیاقرمز
لوبیاقرمز که به خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی ها هواداران بسیاری دارد. لوبیاقرمز هم مانند بعضی از انواع لوبیاهای دیگر حاوی ماده مسمومیت زایی به نام فیتوهائماگلوتینین است که این ماده سمی، تنها با 10 دقیقه جوشیدن از بین می رود. بهتر است شما برای از بین بردن این ماده سمی، لوبیاقرمز را به طور کامل و با دمای حداقل 80 درجه سانتی گراد بجوشانید. ضمناً هر 100 گرم از لوبیای قرمز 333 کیلوکالری انرژی دارد و این میزان در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین رقم است.لوبیاسیاه
طعم لوبیا سیاه، طعمی بین گوشت قرمز و قارچ خوراکی است که این طعم منحصر به فرد، باعث محبوبیت این نوع لوبیا در میان بسیاری از افراد در کشورهای جنوبی قاره آمریکا مانند برزیل و مکزیک شده است! مردم کوبا و آمریکای شمالی بیشتر از این لوبیا برای تهیه سوپ های رسمی شان استفاده می نمایند و گاهی آن را به صورت پخته و به اسم وعده صبحانه یا حتی شام، مصرف می نمایند. لوبیای سیاه یکی از غنی ترین منابع دریافت انواع آنتی اکسیدان ها است و از این نظر یک ماده غذایی ضدسرطان محسوب می گردد. یادتان باشد که این لوبیا از نظر میزان اسیدفولیک بر دیگر لوبیاها رجحان دارد.لوبیاسفید
لوبیاسفید، خوراکی محبوب آمریکایی ها و انگلیسی هاست! نتایج تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم و به میزان لوبیاسفید می تواند سطح کلسترول خون را پایین بیاورد و یک ماده ضدباکتری مناسب محسوب می گردد. به علاوه، لوبیاسفید برترین منبع دریافت اسیدفولیک است و موادمغذی موجود در آن می توانند رشد سلول های سرطانی را در بدن به تعویق بیندازند. از قلم نیاندازید که لوبیا سفید در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین میزان سدیم را دارد.منبع:هفته نامه سلامت
/ج
منبع: راسخون
انتشار: 18 مهر 1400
بروزرسانی: 18 مهر 1400
گردآورنده: iraniro.ir
شناسه مطلب: 1964
به "مقایسه 5 لوبیای پرمصرف" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مقایسه 5 لوبیای پرمصرف"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید