7 ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!

به گزارش تور ایران، هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.

7 ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!

نواع مواد مغذی برای مبارزه با سرطان در دسترس هستند اما مشکل این است که رژیم های غذایی ما اغلب فاقد مقادیر کافی از این مواد مغذی است:

سلنیوم: در مناطقی از دنیا که سطح سلنیوم خاک بالا است، مرگ و میر کمتری ناشی از سرطان ریه، سینه، روده عظیم، تخمدان، گردن رحم، مثانه، لوزالمعده و سرطان مری گزارش شده است. از آنجا که بدن احتیاج کمی به این ماده معدنی دارد، انجمن سرطان آمریکا توصیه نموده است که با یک رژیم غذایی سالم و همراه با اندازه زیادی میوه ها و سبزیجات می توان این اندازه سلنیوم را به دست آورد. آجیل، غذاهای دریایی، غلات سبوس دار، گوشت و مرغ، هم حاوی سلنیوم هستند.

امگا 3: برخی تحقیقات نشان می دهد زنانی که دو بار در هفته ماهی های چرب مصرف می نمایند کمتر دچار ابتلا به سرطان آندومتر می شوند. با این حال روغن ماهی فواید دیگری هم دارد از جمله این که منجر به جلوگیری از بیماری های قلبی یا سکته مغزی می گردد ضمن این که با کاهش خطر ابتلا به افسردگی هم ارتباط دارد.

بتاکاروتن: بتاکاروتن نوعی آنتی اکسیدان مرتبط با ویتامین آ است که در میوه ها و سبزیجات به رنگ نارنجی وجود دارد. هویج، طالبی، کدوحلوایی، زردآلو و انبه و بعلاوه سبزیجات با برگ سبز مانند اسفناج و کلم منابع غنی بتاکاروتن هستند که می توانند موجب کاهش خطر بروز سرطان شوند، با این حال بیش از 5 هزار واحد بتاکاروتن در روز را نباید دریافت کرد.

ویتامین دی: مطالعات نشان داده اند کسانی که سطوح بالای ویتامین دی را دریافت می نمایند، در معرض خطر کمتری از ابتلا به سرطان سینه، تخمدان، کلیه، روده، پانکراس، پروستات و سرطان های دیگر هستند. بیش از 90 درصد از ویتامین دی از راه نور خورشید سنتز می گردد اما بیشتر مردم به خاطر ترس از ابتلا به سرطان پوست کمتر در معرض نور آفتاب قرار می گیرند در حالی که استفاده از کرم های ضد آفتاب استاندارد و رعایت موارد جلوگیری از آفتاب سوختگی، خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می دهد. دریافت روزانه هزار تا 2 هزار وحد ویتامین دی در روز به وسیله رژیم غذایی یا مکمل های این ویتامین برای جلوگیری از سرطان های یادشده مفید است.

کورکومین: کورکومین، ماده فعال بیولوژیک زردچوبه، علاوه بر اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، اثرات ضد سرطانی و ویژگی های ممانعت از ایجاد سرطان را هم داراست.

ویتامین های گروه ب: برخی تحقیقات نشان داده است که ویتامین های گروه ب از جمله اسید فولیک یا همان ویتامین ب 9، می تواند خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد. افرادی که اسید فولیک بیشتری دریافت می نمایند، خطر ابتلا به سرطان روده عظیم و سرطان کبد کمتر است. فولات، برای سلول ها و بافت های تکثیر یافته بسیار مفید است. برای مبتلایان به سرطان، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است.

آنتی اکسیدان ها: آنتی اکسیدان ها، باعث قطع رشد سلول های سرطانی در محیط آزمایشگاهی شده اند. افرادی که مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند چای سبز می نوشند و از سیگار اجتناب می نمایند، کمتر در معرض خطر سرطان مری هستند.

منبع: everydayhealthا

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 1920

به "7 ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید