طرز تهیه خوشمزه ترین کالباس خانگی

به گزارش تور ایران، کالباس مرغ و گوشت از خوش طعم ترین غذا های آماده هستند و کمتر کسی پیدا می گردد که به آن ها علاقه نداشته باشند.

طرز تهیه خوشمزه ترین کالباس خانگی

اما از آنجایی که بسیاری از افراد از طریقه آماده سازی آن ها مطمئن نیستند، سعی می نمایند کمتر از آن ها استفاده نمایند. امروز قصد داریم طرز تهیه یک کالباس مرغ خانگی به خوشمزگی کالباس های کارخانه ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید:

مواد لازم برای تهیه کالباس مرغ خانگی:

سینه مرغ: 2 عدد

ران مرغ: 3 عدد

پیاز میانه: یک عدد

هویج بزرگ: یک عدد

لبوی کوچک: یک عدد

پودر ژلاتین: 1.5 قاشق غذاخوری

قارچ: 200 گرم

سیر: 6 حبه

پسته: نصف پیمانه

نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، خردل ساییده شده: به مقدار لازم

چوب دارچین: یک عدد

بطری نوشابه یا کاور کالباس: دو عدد

طرز تهیه کالباس مرع خانگی:

مرحله اول: ابتدا پوست هویج و پیاز را گرفته و آن ها را به چند قسمت تقسیم می کنیم. سپس مرغ ها را به همراه هویج، پیاز و نصف لبو درون قالبمه ریخته و روی آن ها را آب می ریزیم. به طوری که روی مواد پوشانده گردد. سپس نمک، فلفل سیاه و زنجبیل را نیز اضافه نموده و زیر آن را زیاد می کنیم تا به نقطه جوش برسد. پس از رسیدن آب به نقطه جوش زیر قابلمه را کم نموده و دو ساعت زمان می دهیم تا مرغ ها کاملا بپزند. در انتها پخت باید حدود دو لیوان آب درون قابلمه باقی بماند.

مرحله دوم: پس از پخت مرغ و سبزیجات، آن ها را از آب خارج نموده و استخوان مرغ ها را جدا می کنیم. سپس آب مرغ را صاف می کنیم و 1.5 قاشق پودر ژلاتین را با آب مرغ مخلوط نموده و درون مایکروویو یا روی بخار کتری قرار می دهیم تا پودر ژلاتین به طور کامل درون آب مرغ حل گردد.

مرحله سوم: در مرحله بعد گوشت مرغ، لبو، پیاز و سیر پخته شده را به همراه آب مرغ مخلوط شده با پودر ژلاتین، مقداری نمک، فلفل و پودر خردل درون میکسر یا چرخ گوشت ریخته و کاملا میکس می کنیم. در صورتی که از چرخ گوشت استفاده می کنید، برای میکس شدن کامل مواد دو الی سه بار آن ها را چرخ کنید تا کاملا پوره شوند. پس از این کار خواهید دید که مواد حالت خمیری پیدا می نمایند. در نهایت پسته ها، قارچ خرد شده و هویج خرد شده را به مواد اضافه نموده و با استفاده از قاشق مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم: سر بطری نوشابه را جدا نموده و به شکل استوانه در می آوریم. می توانیم از کاور های کالباس آماده موجود در بازار نیز استفاده کنیم. داخل بطری یا کاور را با استفاده از مواد پر نموده و آن را با استفاده از ته یک لیوان یا قاشق کاملا فشرده می کنیم. سپس به مدت یک ساعت آن ها را درون فریزر قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت کالباس ها را خارج نموده و اگر از بطری استفاده می کنیم، یک طرف آن را برش زده و کالباس ها را به راحتی از آن خارج می کنیم. سپس در مقدار دلخواه برش می زنیم.

منبع:چی شی

منبع: فرارو
انتشار: 30 شهریور 1402 بروزرسانی: 30 شهریور 1402 گردآورنده: iraniro.ir شناسه مطلب: 2439

به "طرز تهیه خوشمزه ترین کالباس خانگی" امتیاز دهید

3 کاربر به "طرز تهیه خوشمزه ترین کالباس خانگی" امتیاز داده اند | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوشمزه ترین کالباس خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید